sale

Fantasy Forts

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

 29.95  22.46 incl. BTW

Weet je het nog? Vroeger bij oma op zolder, tussen de dozen met oude lakens en wasknijpers. De prachtigste Ambassadeurs revieuwhutten werden er gebouwd. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Dat kan nu ook gewoon thuis met de Fantasy Forts. Deze is geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en bestaat uit 16 platen 16 verbindingsstukken en Velcro klittenband.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Fantasy Forts, het moderne hutten bouwen


Weet je het nog? Vroeger bij oma op zolder, tussen de dozen met oude lakens en wasknijpers. De prachtigste hutten werden er gebouwd. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Dat kan nu ook gewoon thuis met de Fantasy Forts. Deze is geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en bestaat uit 16 platen 16 verbindingsstukken en Velcro klittenband.

Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Geen probleem, met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne ruige look and feel hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam, veel dynamischer dan een videospel. Omdat the sky the limit is, óók als je pas acht jaar bent.

En alleen bij Leuk van Lieke kan je extra klittenband mee bestellen.

Fantasie Forts?

 • Geeft een energie-boost. Bouwen is leuk!
 • Prikkelt de fantasie: alles kan, alles mag.
 • Ouders mogen meespelen, maar hóeven niet.
 • Uiterst betaalbaar!
 • Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar

Elke set bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 12 dichte platen (4.5 mm FSC karton, 65 bij 65 cm)
 • 4 platen met een “raam” (4.5 mm FSC karton, 65 bij 65 cm)
 • 16 verbindingsstukken van 4.5 mm FSC karton
 • Velcro klittenband om zelf op maat te knippen
 • Extra klittenband mogelijk

* Fantasyforts * Sinterklaas tip EAN / 8717953286901

Extra informatie

Afmetingen65 x 65 x 0.045 cm
Ik doe...

4 beoordelingen voor Fantasy Forts

 1. Waardering 5 uit 5

  Karin

  Eerst twijfelde ik of het wel sterk was, maar na overleg met Lieke heb ik toch besloten te bestellen. Dit is echt TOP! 1 set is groot genoeg voor een mooi kasteel.

 2. Immie

  Fantasy forts….Wat een super aankoop. Knutselpiet had een stoomboot gebouwd en daarin de schoen cadeautjes verstopt! Boot mag nooit meer afgebroken worden.

 3. Waardering 4 uit 5

  Maaike (geverifieerde eigenaar)

  Onze kinderen zijn heel blij met dit kartonnen bouwpakket! Geen gedoe met dekens die iedere keer vallen, maar een stevig hutje die je op verschillende manieren in elkaar kan zetten!

 4. Waardering 5 uit 5

  Angela (geverifieerde eigenaar)

  Fantasy forts is prachtig. Makkelijk op te bouwen en af te breken. Veel mogelijkheden. Kinderen vinden het fantastisch en gebruiken het op vele manieren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…