Magnetisch Polydron klassen set

 131.21 incl. BTW

Hoogwaardige kwaliteit magneten in 2 verschillende vormen. De fantasie wordt blijvend geprikkeld om de meest mooie creaties te maken met deze schitterende set.Ambassadeurs revieuw

In deze set zitten 36 vierkanten en 60 driehoeken en de combinaties zijn eindeloos.Leuk van Lieke-teachers-choice-award-winner

Je enige limiet is je eigen fantasy!
Leuk van Lieke_3+

Uitverkocht

Beschrijving

De Magnetisch Polydron klassen set bevat voldoende stukken voor een compleet klaslokaal vol kinderen.

De kinderen hebben genoeg magneten om hun ideeën en inspiratie te delen met hun klasgenoten.

Deze magneten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. In het begin zullen ze misschien vooral de creaties uit elkaar halen. Maar al snel komt de fantasie er bij en worden ook de mooiste ideeën uitgewerkt. Voor kinderen tot 6 jaar is dit bijzonder goed geschikt.
Zelfs kinderen die moeite hebben met het focussen op 1 ding, krijgen met deze set een goede oefening. Doordat de vele verschillende mogelijkheden de hersenen blijven prikkelen en zo de focus gestimuleerd wordt.

Met 96 stuks met meer dan 300 magneten in al deze stukjes, is deze set zeer aantrekkelijk voor zowel docenten en studenten.
Maar ook thuis en op het kinderdagverblijf (of bij een gastouder) is dit een schitterende set. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze magneten is deze set bijzonder duurzaam en zal jaren lang speel plezier geven zonder dat de kwaliteit verminderd.

Extra informatie

Gewicht1.4 kg
Afmetingen24 x 24 x 20 cm
Ik leer...

, , ,

Ik doe...

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnetisch Polydron klassen set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *