Spin Again – Wonderlijke wieltjes

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

 26.21 incl. BTW

Toy of the year award

Met Spin Again is een nieuwe en fascinerende manieren van stapelen ontstaan. De levendige kleuren, spannende vormen en betoverende bewegingen zorgen voor verwondering bij elk kind.

Spin Again draagt bij aan de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van het kind, stimuleert de oog-hand coördinatie. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Zet de stok in de wankele voet en draai de wieltjes aan de stok. Zie wat er gebeurd wanneer je een verschillende volgorde van wieltjes aan de stok doet. Hopelijk valt hij om!
Wil je meer stevigheid, draai dan de wankele voet om.
Leuk van Lieke_12m+

Uitverkocht

Beschrijving

Spin Again, de stapeltoren met een twist!

Deze wonderlijke wieltjes van Spin Again nemen je mee naar een wereld van draaien, stapelen, kleuren en optische effecten. Steek de spiraal draad in de wankele voet en laat dan de 2-kleurige schijven over de stok vallen.

Kleine kampioenen

Zet de wankele voet met de platte kant naar beneden voor meer stevigheid.

 • Kijk hoe het wieltje naar beneden draait.
 • Kan je het wieltje zelf om de stang doen om hem te laten draaien?
 • Voel hoe de vormen allemaal anders zijn
 • Bekijk de verschillende kleuren van de vormen.
Grotere kampioenen

Zet de wankele voet met de platte kant naar boven voor meer uitdaging.

 • Kan je de kleuren benoemen?
 • Probeer de wieltjes van groot naar klein te plaatsen.
 • Kan je een regenboog maken?
 • Kan je er 2 tegelijk laten draaien?
 • Wanneer blijft de wankele voet staan, en hoe kan je hem om laten vallen?

Deze nieuwe en fascinerende manier van stapelen met Spin Again geeft verwondering bij elk kind. Deze stapeltoren heeft levendige kleuren, spannende vormen en maakt betoverende bewegingen.

Je kan zelf aan de schijven draaien of kijken naar de schijven wanneer deze uit zichzelf via de kurkentrekker naar beneden draaien. De schijven draaien soepel en snel.

Spin Again bevat, net als ander stapelspeelgoed, een basis en zes schijven in verschillende grootte en vormen. Het leuke van deze schijven is dat er op verschillende manieren mee gespeeld kan worden: je kan stapelen op grootte (zelfs de kleinste schijf kan helemaal naar onder draaien), op vorm, kleur of elke andere willekeurige volgorde!

Zodra de stapel klaar is, kan je de paal omhoog trekken en draaien de schijven er soepel vanaf! De basis van de Spin Again kan je aan twee kanten gebruiken zodat deze stevig kan staan, maar ook kan wiebelen.

Naast het stapelen kan je paal ook zonder basis gebruiken om de schijven enkel over de schroefdraad heen en weer te laten draaien.

Elke schijf heeft aan beide kanten een andere kleur, waardoor een kind steeds weer opnieuw uitdagende stapelpatronen weet te maken. De schijven hebben leuke tinten zoals magenta, kalk en wintertaling en de meer traditionele kleuren van citroen, rood en hemelsblauw.

Spin Again draagt bij aan de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van het kind, stimuleert de oog-hand coördinatie en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Het materiaal is BPA vrij en gemaakt van gecoat plastic, wat prettig aanvoelt voor de kinderhanden.  De stapeltoren heeft ongeveer een hoogte van 41 cm en is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier.

https://youtu.be/feYVZZ4aZ4M EAN: 811802020949

Extra informatie

Ik doe...

Ik leer...

, , ,

Ik beweeg...

Ik ben...

, , ,

3 beoordelingen voor Spin Again – Wonderlijke wieltjes

 1. Waardering 5 uit 5

  Annemieke E

  Jaaaa, dit is leuk!! Weer eens wat anders en al leuk vanaf ongeveer één jaar, maar ook voor de iets oudere kinderen! Een top cadeau wat jaren mee kan!

 2. Waardering 5 uit 5

  Sarah Bode

  Leuke draai toren

  Leuke stapeltoren en mooie kleuren!

 3. Kimby

  Ik heb deze voor mijn kleindochter gekocht, 14 maanden oud. Ze was meteen gefascineerd. Vooral door met de paal rond te lopen, het lukte haar niet direct om de wieltjes om de paal te krijgen, maar ze had veel plezier bij het proberen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *