Een moeder op expeditie.

Kind und Jugend beurs in Keulen

Afgelopen week heb ik op woensdag avond eerst mijn kinderen naar bed gebracht voordat ik voor 2 dagen afscheid van ze moest nemen. Gelukkig had mijn man 2 vrije dagen in zijn rooster staan waardoor hij gewoon bij onze jongens kon blijven. Na een lange rit ben ik in Keulen aangekomen en ben ik snel mijn bed in gedoken.
Fris en fruitig ben ik in de ochtend naar de beurs vertrokken en na de nodige uitdagingen ben ik daar gelukkig op tijd aan gekomen. Voor het parkeren moest contant betaald worden dus moest ik helaas eerst nog weer even de stad in om een pinautomaat te zoeken. (Note to me: neem contant geld mee!)

Fris en Fruitig

Op deze eerste dag ben ik eerst op bezoek gegaan in de stand van mijn grootste leverancier. Die “Saaie Zakelijke Besprekingen” die er ook bij horen. Zij hebben mij nog een hoop ander leuk speelgoed laten zien dat ik binnenkort ook ga verkopen. (Hou de site dus goed in de gaten, er komen veel nieuwe producten bij.)
Hierna ben ik de andere stands gaan bekijken, en wat stond er toch een hoop leuke dingen. Veel dingen voldoen niet aan mijn wensen (nieuw, innoverend, educatie, kwaliteit, betaalbaar) maar een enkeling was wel het pareltje waar ik naar op zoek ben. Met deze leveranciers ben ik nu in gesprek om te kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan.
In de avond ben ik moe maar voldaan terug gegaan naar mijn hotel. (Lang leven Booking.com, goedkope en goede hotels in de directe omgeving.) Hier heb ik de plattegrond van de beurs en het standhouders overzicht er bij gepakt en heb ik een plan gemaakt voor mijn laatste dag op de beurs.

Een plan en een knuffel

De volgende ochtend ben ik gewapend met mijn plan van aanpak, weer terug gegaan naar de beurs. Zo’n beurs bestaat uit 2 hallen en 3 verdiepingen, dat zijn dus 5 zalen vol met mogelijk interessante standhouders.
Met het plan dat ik gemaakt heb, ben ik deze dag doelbewust naar enkele stands toe gelopen. En wat ben ik blij met deze aanpak! Zo heb ik nog enkele producten “gevonden” die ik de eerste dag over het hoofd heb gezien….
Na enkele uren op de beurs ben ik dan toch weer in de auto gestapt onderweg naar huis. Het is toch snel nog een uur of 3.5 rijden voordat ik weer thuis ben. Maar het was het meer dan waard: 2 mooie en productieve dagen op de beurs in Keulen en toch nog op tijd thuis om mijn kinderen nog een knuffel te kunnen geven !

Sorry, comments are closed for this post.