Categorie: Op stap met….

Een klein kijkje in de speelkamer van een Leuk van Lieke.

Dwars door Poort

In het 2e weekend van september hebben we hier in Almere Poort een nieuw evenement gestart.

Dwars door Poort

Dit is een fietstocht dwars door Almere Poort waarbij deelnemers langs allemaal verschillende ondernemers komen. En als het even kan komen de deelnemende fietsers niet “langs” allemaal verschillende ondernemers, maar komen ze er “door”. Als moeder van 2 kleine jongens (2 en 5 jaar) lukt het mij (nog) niet om een fysieke winkel te hebben. En om alle fietsers nu door mijn woonkamer te laten fietsen, zag mijn man niet echt zitten…

Spelen in de sportschool

Maar gelukkig mocht ik bij een bevriende ondernemer in haar pand staan. Zo heb ik dus ook bij dit evenement mijn gezicht weer even kunnen laten zien.
De fietsers mochten ook hier niet door het pand, aangezien we te veel obstakels hadden staan in de vorm van fitness apparatuur (ze heeft een sportschool).
Wat ben ik blij dat ik hier aan deel mocht nemen. Veel van mijn speelgoed heb ik uitgepakt zodat de kinderen hier mee konden spelen en ervaren hoe leuk het is.
Natuurlijk kan ik dit speelgoed dan niet meer verkopen, maar door het als voorbeeld te laten zien kan ik mensen wel echt laten ervaren hoe Leuk van het speelgoed van Lieke is.

Moe maar voldaan was ik die avond om 18.30 thuis en heb ik nog lekker even kunnen knuffelen met mijn jongens voordat ze naar bed toe mochten.

Leuk van Lieke_Dwars door Poort_spelen