sale

Stick Six

 39.95  19.98 incl. BTW

Stick Six is een leuk, actief spel voor 2 -4 spelers. Een eenvoudig zuignap strategisch spel dat perfect is voor de hele familie, in een hip design.

Werk aan je denk en planningsvaardigheden terwijl je een 6 op een rij maakt! Horizontaal, diagonaal of in een cirkel, maar houd ook de tegenstanders in de gaten…want die maken het jou moeilijk, maar jij moet hen ook op tijd blokken.

Leuk is dat je dit spel met meer dan 2 mensen kunt spelen EN de speelstukken zijn zuignapjes die je plaatst op een transparant frame. Een echte blikvanger dus van het merk FatBrainToys

Uitverkocht

Beschrijving

Stick Six, de naam zegt het al: Plak 6 zuignapjes op een rij of in een cirkel en win. Klinkt simpel en is het feitelijk ook maar je hebt natuurlijk tegenstanders! 1, 2 of misschien wel 3. Iedereen speelt met zijn eigen kleur en kiezen hun eigen pad.

Het mooie gezelschapsspel is verpakt in een stevige full color verpakking (35 x 32 x 6cm) en bevat een transparant, honinggraat vormgegeven speelbord en kunststof standaard waar je ook de 4 kleuren zuignapjes (136 stuks in totaal) in kunt opbergen.

Speel aanvallend maar ook verdedigend terwijl je je tegenstander probeert te blokken en slimmer probeert te zijn dan je concurrenten. Je hoeft niet te kunnen lezen voor dit spel, plak eenvoudig jouw zuignapjes op het frame dat je kunt ronddraaien zodat iedereen er goed bij kan en voorzit.

De eerste speler die Stick Six maakt is de winnaar. Pop de speelzuignapjes van het bord en begin weer een nieuw spel.

Goedgekeurd vanaf 3 jaar maar geschikt voor iedereen vanaf circa 6 jaar.
Te spelen met 2-4 spelers
Speelduur: circa 15-20 minuten

Stimuleert strategisch denken, tellen, visueel denken, concentratie, traint je logica en helpt je leren beredeneren.
EAN: 811802021106

Extra informatie

Ik doe...

Ik leer...

Ik ben...

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stick Six” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *