Tafel Monsters (vermenigvuldigen 1 tot en met 12)

Waardering 3.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 18.71 incl. BTW

Tafel Monsters

Deze set van tafel monsters bestaat uit:

 • 13 monsters van elk ongeveer 29 cm bij 42 cm
 • Tafels 0 tot en met 12
 • Een beschrijving

De tafels van 1 tot en met 12

Kinderen die de tafels niet goed kennen, hebben daar vreselijk veel last van bij het rekenen. Niet alleen in groep 4 en 5, de groepen waarin de tafels geleerd worden, maar vooral ook in de groepen daarna en op de middelbare school. Daarom wordt er op de basisschool zo op gehamerd dat je kind de tafels goed leert. Thuis oefenen hoort daarbij. Maar wat werkt het beste om de tafels te leren en hoe houd je het oefenen leuk?

Let op: de Monsters zijn monsterlijk groot (A3 formaat).

Op voorraad

Beschrijving

Motivatie: weet waarom je kind de tafels moet leren

Als je gemotiveerd bent om iets te leren, gaat het leren gemakkelijker. Leg je kind daarom uit waaróm het tafels moet kennen. Dat is niet om een sticker te krijgen op een tafelkaart. En ook niet om het tafeldiploma te halen. (Al kunnen deze kortetermijndoelen ook motiverend zijn!) Een kind moet vanaf eind groep 5 de tafels uit het hoofd kennen omdat die tafels de basis vormen voor het vermenigvuldigen en delen. Bij dat uit het hoofd kennen wordt niet bedoeld ‘even stampen, opdreunen en dan weer vergeten’, maar wordt bedoeld dat de tafels liggen opgeslagen in het langetermijngeheugen van je kind.

Naarmate de sommen bij rekenen ingewikkelder worden, is het belangrijk dat de tafelsommen er zó uitrollen. Daardoor houdt het werkgeheugen namelijk ruimte over om het deel van de som uit te rekenen dat niet uit het hoofd is geleerd. Als je kind dan ook nog de tafels zou moeten uitrekenen, kost dat te veel tijd en is er bovendien meer kans op fouten.

EAN / 044222199524

Extra informatie

Ik ben...

, , , , ,

Ik doe...

Ik leer...

1 beoordeling voor Tafel Monsters (vermenigvuldigen 1 tot en met 12)

 1. Waardering 3 uit 5

  cwander (geverifieerde eigenaar)

  Heel belangrijk de tafels leren. Het zijn grote platen. De kwaliteit valt me een beetje tegen, het is van karton. De negen is volgens mij een q. Daar heb ik niet op gelet toen ik het bestelde.

  • Lieke Poorten

   Goedemiddag mevrouw Wander,

   Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij horen altijd graag wat klanten van onze producten vinden. Alleen zo kunnen we nog betere producten zoeken voor onze winkel.

   De 9 lijkt inderdaad wel heel erg veel op een q. Gelukkig is het wel duidelijk dat een 9 bedoeld wordt, maar het ziet er wel anders uit.
   De platen zijn inderdaad van karton. Wel stevig om op te hangen maar niet om zelfstandig tegen een muur aan te zetten.

   Met vriendelijke groet,
   Lieke

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *