TicToys producten staan voor een uitstekende afwerking en een lange levensduur. Speelgoed is niet bedoeld om na enkele weken te worden weggegooid maar zal in het meest ideale geval moeten worden doorgegeven.

TicToys producten zijn volledig gemaakt in Duitsland. De gebruikte materialen zijn uit Duitsland en het productieproces vindt plaats in kleine familiebedrijven.
De enige uitzondering is de Tualoop draagtas gemaakt van Fairtrade katoen, katoen groeit niet in Duitsland (nog) niet.

“De nieuwe speelgoedcultuur” staat voor het idee dat speelgoed ten goede moet komen aan alle betrokken partijen: consumenten, producenten en de natuur. TicToys producten mogen niet schadelijk zijn voor het milieu. Het doel is een alternatief voor de gekleurde wereld van plastic speelgoed.

TicToys producten stimuleren concentratie, hand-oog coördinatie en lichaamsbesef. Door eenvoudige principes spelen deze producten stimuleren de ontwikkeling van (kunst) creativiteit.

Speelgoed is niet alleen voor kinderen. TicToys producten worden gebruikt door tieners, volwassenen en gepensioneerden. Behendigheidsspellen houden je fit en zijn leuk – en niet alleen voor kinderen.

De natuurlijke en sportieve uitstraling voor elk huis.

Een van de producten van TicToys die wij verkopen is De.Brett – Naturel