Lieke Poorten_Leuk van LiekeHalo, welkom bij mijn webshop.

Mijn naam is Lieke, en samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Almere.
In de afgelopen jaren is het mij opgevallen dat ik overal de zelfde soorten speelgoed tegen kwam. Wanneer ik naar nieuw speelgoed op zoek ging om mijn kinderen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen, kwam ik altijd bij de zelfde soorten speelgoed uit. Slechte kwaliteit, duur en weinig toevoegende waarde.

Omdat ik niet geloof in de “wegwerp maatschappij” maar mijn kinderen graag met leerzaam en kwaliteit speelgoed kennis laat maken, ben ik hier naar op zoek gegaan. Zo ben ik bij mijn eerste leverancier terecht gekomen.
Doordat het speelgoed zo’n hoge kwaliteit heeft, is de levensduur ook vele malen hoger. Ondanks de hier en daar iets hogere prijs, ben je dus altijd goedkoper uit. En speelgoed dat lang mee gaat, is natuurlijk ook een heel stuk beter voor het milieu.

Op den duur zijn er steeds meer verschillende soorten educatief en uniek speelgoed bij gekomen. Veel verschillende soorten speelgoed redden het niet om in de webshop terecht te komen. Of de kwaliteit is niet hoog genoeg, of het speelgoed is niet vernieuwend genoeg, of er zit geen basis in voor groei van de ontwikkeling.

Ik zet me in om steeds meer leuk speelgoed te vinden. Speelgoed dat:

  • Duurzaam is.
  • Leerzaam is.
  • Uniek is.

En gelukkig ben ik niet de enige. Ook steeds meer klanten ontdekken het educatieve speelgoed van Leuk van Lieke, waardoor nog meer kinderen spelend slimmer kunnen worden.

Een mooie toekomst begint vandaag.

Met vrolijk groetjes,
Lieke